bart-maandag-account-manager-opmerkers-doetinchem

Bart vertelt: “Ik ga graag op zoek naar het onbekende.”

Hoi! Mijn naam is Bart Maandag en per 1 april jl. ben ik de meest recente toevoeging aan dit opmerkelijke team! Een jaar of dertig geleden ben ik geboren in Doetinchem, opgegroeid in Keppel en omstreken en tegenwoordig samen met mijn vriendin woonachtig in het gezellige Arnhem. Op de zondagen voetbal ik in het derde elftal van HC’03 en mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Ik ben een avonturier en reis graag, op naar het onbekende, het liefst op de motorfiets met de tent achterop!

Sinds begin 2017 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging; iets nieuws waarin ik vrijheid, afwisseling en persoonlijk contact terug zou vinden. Mede vanuit mijn carrièreverleden ken ik de Achterhoek op mijn duimpje en met mijn studieachtergrond in de richting communicatie was de cirkel rond; Opmerkers zou het worden! De komende weken zal ik actief naar buiten treden om onze nieuwe naam en propositie groots te verspreiden! Wilt u ook opgemerkt worden? Voor een open gesprek kom ik natuurlijk graag bij u langs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *