Opmerkelijk

Wat wij zoal opmerken vind je hier. Soms een ongezouten mening. Iets wat we signaleren in de markt of bij onze klanten. Onderwerpen die het waard zijn om bij stil te staan. Over het vermarkten van producten en diensten; over ondernemen, marketing en communicatie. Wat speelt er? Wat werkt? En hoe werkt het? Wij merken het op.

Bekijk en lees het hieronder!

OPMERKZAAM BLIJVEN

Als eerste weten wat wij signaleren in de markt en bij onze klanten? Ontvang onze ongezouten mening eens per maand in je mailbox!

Hoe vergroot je de kans op succes opgemerkt door jeroen opmerkers doetinchem

Hoe vergroot je de kans op succes? – Opgemerkt door Jeroen

Hoe vergroot je de kans op succes? Uitzondering daar gelaten komt het meestal niet vanzelf aanwaaien. Bekijk deze video met tip van Jeroen.

Gratis-analyse-website-webdesign-Opmerkers-Doetinchem

Gratis website analyse

Wil je weten hoe jouw website presteert? Wij kunnen je gratis en vrijblijvend inzicht geven in de Ranking in Google Structuur van jouw website Effectiviteit van jouw website Ja, mail mij een gratis analyse van de prestaties van mijn website  

lokale-seo-goed-vindbaar-in-google-organische-zoekresultaten

Lokaal goed vindbaar zijn op internet. Hoe doe je dat?

Nog iedere dag neemt internetgebruik via smartphones toe. Voor lokale vindbaarheid via internet (seo) heeft dit grote gevolgen. Onderweg zoek je een pizzeria in de buurt. Of kan je huis wel een likje verf gebruiken? En google je op je mobiele telefoon nog snel even naar een schilder in de buurt. Mensen die lokaal zoeken […]