Website voor AllWrite! tekst- en vertaalbureau

Een stijlvolle, duidelijke no-nonsense website waar Maaike Harkink zichzelf en haar tekst- en vertaalbureau AllWrite! mee kan presenteren. Modern, responsive en met een een uitstraling die helemaal past bij Maaike! Een vertaling nodig van het Nederlands naar het Engels of andersom? Neem eens contact met haar op!

Website AllWrite! tekst- en vertaalbureau

Klant

AllWrite! tekst- en vertaalbureau is opgericht door Maaike Harkink. Maaike omschrijft zichzelf als boekenwurm, taalpurist en liefhebber van puzzelen met woorden; schrijven, schrappen, herschrijven, verfijnen, tot een vertaling perfect is. Haar liefde voor taal kent geen grenzen. Na haar studie Communicatie begon Maaike in 2011 als freelance tekstschrijver maar de wens om haar vak uit te breiden werd steeds sterker: ze wilde haar graad in het vertalen behalen en deed dat in 2016 aan de Universiteit van Utrecht.  Nu houdt ze zich bezig met de drie dingen waarvan haar hart sneller gaat kloppen: literatuur, de Engelse taal en het schrijven (in het Nederlands).

Onze opdracht

Ontwerp en bouw een website waarmee AllWrite! tekst- en vertaalbureau zich kan presenteren op de markt van vertaalbureaus.

Toegepaste vaardigheden

  • Webdesign
  • Websitebouw