Website inclusief webshop voor Grillo Natuursteen

Voor Grillo Natuursteen hebben we een website inclusief webshop gemaakt, omdat de oude website qua design, techniek, functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid niet meer voldeed aan de huidige eisen. Teven hebben we een Mailchimp nieuwsbrieftemplate ontwikkeld die in lijn is met de huisstijl van Grillo.

Website Grillo Natuursteen

Klant

Grillo Natuursteen produceert in eigen fabriek maatwerk in natuursteen, keramiek en composiet.

Vanuit de moderne fabriek in Huissen bij Arnhem produceert Grillo maatwerk in natuursteen en steenachtige materialen. Van idee tot realisatie.

Samen met haar klanten: keukencentra, (interieur)architecten, interieurbouwers en maatwerkspecialisten maakt Grillo keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek.

Onze opdracht

Ontwikkelen van een nieuwe website inclusief webshop

Grillo Natuursteen wil via haar website laten zien dat zij maatwerk leveren in Natuursteen. Dit hebben we benadrukt door op de webpagina’s mooie fabrieksbeelden terug te laten komen. Ook de homepage laat het maakwerk, maatwerk en gerealiseerd product beeldend zien. Hoewel Grillo levert aan specialisten wil zij de eindklant inspireren met mogelijkheden en aanzetten tot het maken van een afspraak voor het bezoeken van de showroom van Grillo Natuursteen. Tevens draagt zij deze mogelijkheid hiermee actief uit aan haar partners.

Vaardigheden

Vaardigheden

  • webdesign
  • websitebouw
  • online marketing
  • tekstschrijven
  • zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • emailmarketing