Website speltherapeute Marlies Cohen van ’t Speelhuis in Ruurlo

Een eenvoudige doch duidelijke en informatieve website waarop kort wordt uitgelegd wat Marlies Cohen als speltherapeute nou eigenlijk voor kinderen kan betekenen. Marlies had nog geen website voor haar praktijk ‘t Speelhuis in Ruurlo dus überhaupt online vindbaar worden stond voorop. Met een modern, speels maar duidelijk resultaat als gevolg.

Website Speltherapie ‘t Speelhuis Ruurlo

Klant

Marlies Cohen is speltherapeute en sinds 2005 in Ruurlo gevestigd met ‘t Speelhuis. Hier helpt ze kinderen met de meest uiteenlopende ondersteuningsvragen door gebruik te maken van speltherapie. Dit is een vorm van kindertherapie gericht op kinderen van 4 tot 11 jaar. Door middel van spel of bijvoorbeeld tekenen, schilderen en creatief bezig zijn ontdekt Marlies welke thema’s actueel zijn bij de jongere en mogelijk een verklaring bieden voor het gedrag van de jongere waar zorgen over zijn. Kinderen kunnen last hebben van angstklachten, kunnen niet slapen, moeten leren omgaan met een scheiding of het verlies van een dierbare, moeten leren omgaan met hoogbegaafdheid, zijn opstandig of boos, hebben een laag zelfbeeld, zijn impulsief, zitten niet lekker in hun vel of zijn prikkelgevoelig.

Onze opdracht

Ontwerp en bouw een informatieve website waarop Marlies Cohen, ‘t Speelhuis en de randvoorwaarden voor speltherapie helder en duidelijk gecommuniceerd worden.

Toegepaste vaardigheden

  • Webdesign
  • Websitebouw