wij voelen ons verantwoordelijk voor de omzet van de klant nieuws opmerkers doetinchem

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de omzet van onze klanten

In het Doetinchems Vizier geven Bas en Jeroen hun visie op het bestaansrecht van Opmerkers. Lees hieronder het volledige artikel.

DOETINCHEM – “Iedere website die we opleveren is op een andere manier tot stand gekomen”, zeggen Bas Pelgrom en Jeroen Huisintveld, beide directeur en eigenaar van communicatiebureau Opmerkers. “Het gaat dan niet over de bouw en de techniek, maar over het advies van offerte tot en met het opleveren van de website.”

Bas legt uit dat het adviestraject het belangrijkste is. “We proberen in ons advies aan te sluiten op het kennisniveau van de klant. We willen dat hij een gefundeerde keuze kan maken. Dat het hem ook daadwerkelijk wat gaat opleveren als hij ons advies opvolgt.” Opmerkers vindt niet dat de lat te hoog ligt. Naar eigen zeggen is de wil om de klant zo goed mogelijk te helpen het bestaansrecht van het bedrijf. Jeroen: “We voelen ons echt verantwoordelijk voor de omzet van onze klanten. Al onze dienstverlening is hierop gericht. Van het leveren van drukwerk tot websites en online marketingwerkzaamheden. We ontwerpen logo’s en een huisstijl, we maken magazines en kranten, ondersteunen bij het online promoten van producten en diensten en geven social media advies maar nemen ook de uitvoering daarvan voor onze rekening als de klant dat wenst. We bouwen en vullen websites en webshops en we zorgen ervoor dat ze vindbaar zijn en blijven voor zoekmachines zoals Google. En daarnaast leveren we drukwerk, buitenreclame en relatiegeschenken en bezorgen we dat altijd bij de klant op locatie.”

Opmerkers, voorheen Youprinting, wil ondernemers in de breedst mogelijke zin ondersteunen in hun communicatie en daarom kozen Bas en Jeroen en hun vijf medewerkers begin dit jaar voor een andere bedrijfsnaam. Jeroen: “We zien het steeds meer. Ondernemers met veel vragen. Moet ik met mijn bedrijf op social media? Hoe houd ik mijn website actueel? Hoe vindt men mijn website? Ze weten dat ze in actie moeten komen maar hun passie ligt niet bij marketing en communicatie. Je wil als ondernemer dat klanten enthousiast zijn over jouw bedrijf. Dat ze bij jou blijven en dat er nieuwe klanten bijkomen. Maar hoe word je opgemerkt? Waarom moeten ze bij jou zijn? Wij merken van alles op en laten je zien waar je goed in bent, zowel online als offline.” Opmerkers stelt hoge eisen aan zijn eigen dienstverlening. “Ons werk is onze referentie voor nieuwe klanten dus het moet echt goed zijn. We gaan met elke klant vrijblijvend het gesprek aan en geven gratis advies. In het gesprek kunnen we bijvoorbeeld via een quick scan direct een kwalitatieve beoordeling van de website geven zodat je als ondernemer weet waar je online staat.”

Bron: Doetinchems Vizier

Foto: Carlo Stevering Fotografie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *